Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag03.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Infrastruktur

Svevik Industri köper Vägjobb i Sverige

Publicerad: 18 Juni 2018, 09:37

Peter Laveson, vd på Svevik Industri, tillsammans med Emil Hedin Hårdänge vd på Vägjobb.

Foto: Vägjobb i Sverige

Investmentbolaget Svevik Industri går in som huvudägare i Vägjobb i Sverige, som sysslar med bland annat säkerhet vid anläggningsarbeten.


Ämnen i artikeln:

investeringarinfrastrukturprojektVägjobb i Sverige

Vägjobb i Sverige sysslar med trafikanordningar och tjänster för säkerhet inom trafikmiljöer vid arbeten i trafikmiljö och omsatte 75 miljoner kronor i fjol. Det startades 2005 och har sedan dess drivits av Emil Hedin Hårdänge. Han kommer att vara kvar som delägare och vd i företaget. Företaget har sitt säte i Stockholm och har nyligen öppnat en depå i Göteborg.

– Vi fick tidigt ett förtroende för personerna bakom Svevik Industri. Jag känner att deras filosofi, kompetenser och framtidsplaner, rimmar väl med hur vi vill utveckla verksamheten vidare. Det är ”business är usual”, men med ny energi, säger Emil Hedin Hårdänge vd på Vägjobb i ett pressmeddelande.

Peter Laveson, vd på Svevik Industri, motiverar köpet av Vägjobb i Sverige med att det är ett bolag: ”som med dess entreprenöriella kultur, högkvalitativa leveranser och starka strukturkapital över tid har etablerat sig som en stark utmanare på en växande marknad”.

Mattias de Frumerie

Formgivare

mattias@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.