Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lokaler

BTS Group öppnar nytt kontor i Mexico City

Publicerad: 26 maj 2008, 14:06

Stockholm, Sverige och Mexico City - BTS Group AB,  världens ledande konsult- och utbildningsföretag inom området affärssimuleringar och upplevelsebaserad inlärning, meddelar att man öppnar ett nytt kontor i Mexico City.


- Att öppna ett kontor i Mexico är ett strategiskt steg i BTS expansion på den växande latinamerikanska marknaden och också ett sätt att möta efterfrågan från existerande kunder. Det är också ett naturligt nästa steg och en del av BTS fortsatta fokus på lönsam organisk tillväxt, säger Henrik Ekelund, vd och koncernchef för BTS Group AB.

- Vår globala närvaro och expertis inom upplevelsebaserad inlärnings- metodik och "change management" kommer att vara väldigt fördelaktig för företag i regionen genom att hjälpa dem förändra sina affärsstrategier. Det nya kontoret i Mexico City är också ett strålande tillfälle att möta den växande efterfrågan på våra tjänster i regionen, säger dr Philios Andreou, vd BTS Iberia och Mexico.

Latinamerika är en växande region där företag utvecklas framgångsrikt. Mexico är en av de största marknaderna med en befolkning på 110 miljoner och som i många andra länder i regionen så växer Mexicos BNP snabbt.

BTS har de senaste åren i nära samarbete med kunder i Mexico och Latinamerika, som till exempel Alstom, BBVA-Bancomer, Coca Cola, Johnson Controls, HP, Telefonica och Unilever, sett en växande efterfrågan på specialiserade tjänster inom utbildning och "change management". BTS har huvudsakligen arbetat med dessa kunder inom tre nyckelområden: Strategisk Färdriktning & Affärsmannaskap, Ledarskap & Chefskap samt Sälj.

Öppnandet av ett kontor i Mexico City visar fullt engagemang i att serva dessa kunder och andra ledande latinamerikanska företag. Kontoret i Mexico City förväntas vara vinstgivande redan från början.

MARIANNE SILÉN

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.