Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lokaler

Fabege ser god efterfrågan på kontor i Stockholms city

Publicerad: 2 september 2009, 11:15

Fabeges har nu hyrt ut samtliga lokaler i sin centralt belägna fastighet Duvan 6 på Klara Södra Kyrkogata på Norrmalm i Stockholm.


I en sista etapp har totalt 4 000 kvadratmeter hyrts ut, varav 1 100 till Polisförbundet, 1 100 till Tamro, samt 1 900 till Småföretagarnas Arbetslöshetskassa. Hyresperioden för dessa är i snitt omkring fem år och hyresvolymen är totalt 14 miljoner kronor per år.
En avflyttande hyresgäst, AFA, har totalt lämnat 9 000 kvadratmeter.?

Under året har det etablerats ett centrum med ett flertal organisationer med anknytning till idéburen verksamhet. Tidigare har Föreningen JAG, Stockholms Stift, Arbetsgivarföreningen KFO, Sensus och arbetsgivaralliansen/den ideella sektorns arbetsgivarorganisation flyttat in.  ??

– Vi har lyckats väl att finna nya hyresgäster trots konjunkturläget. I och med dessa slutliga avtal, har i stort sett hela Duvan hyrts ut igen, redan innan den tidigare hyresgästen är slutligt avflyttad, säger Christian Hermelin, vd för Fabege, i ett pressmeddelande.

Ingrid Gallagher - ingrid@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.