onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Lokaler

Hotell Kust får Stora Byggpriset

Publicerad: 20 mars 2017, 13:20

Syskonen Skoog har tagit emot Stora Byggpriset 2016 för sina år som samhällsbyggare i Piteå. De premieras som fastighetsägare samt satsningen av det nya designhotellet Kust Hotell och Spa i Piteå. Foto: Nomi Melin Lundgren

Norrbottens Byggmästarförening prisar Skoogs Fastigheter i Piteå.

Ämnen i artikeln:

Årets ByggeStora byggpriset


Syskonen Skoog har tagit emot Stora Byggpriset 2016 för sina år som samhällsbyggare i Piteå. De premieras som fastighetsägare samt satsningen av det nya designhotellet Kust Hotell och Spa i Piteå. Priset är instiftat för att uppmärksamma positiva insatser som görs förs skapande och tillväxt i Norrbotten. Nästa vecka tävlar de även när tidningen Byggindustrin och Byggtjänst tävling Årets bygge avgörs. Där är de en av 20 nominerade projekt. Läs mer om nomeringen i Byggindustrin: 

– Vi har både blivit nominerade och fått så otroligt fina lovord för Kust Hotell och Spa från allmänheten. Det är verkligen över förväntan! Att dessutom få Stora Byggpriset, som representeras av branschen med många erfarna och duktiga byggare känns extra hedrande, säger syskonparet Roland och Christina Skoog på Skoogs Fastigheter.

Det är Norrbottens Byggmästarförening som har instiftat priset, som delas ut till en person som på ett påtagligt sätt har främjat byggindustrin i landet. Priset består av 75 000 kronor samt en statyett.

I motiveringen nämns bland annat att syskonen under många år satsat på köpcentrum, kontorsmiljöer, privata bostäder och sist men inte minst byggt Piteås nya landmärke Kust Hotell och Spa - som innehåller flera spännande hållbarhetsinitiativ.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev