söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Lokaler

Reval Hotels öppnar nya hotell i Lettland och Litauen

Publicerad: 6 mars 2008, 13:44

Reval Hotels expanderar och ska öppna två nya hotell under våren 2008. De två nya hotellen, Reval Hotel Elizabete och Reval Hotel Neris kommer att stärka Reval Hotels position som den ledande hotellkedjan i Baltikum. Reval Hotels kommer efter öppnandet att ha totalt 11 hotell i Baltikum varav tre Reval Inn i Tallinn, Vilnius och Klaipeda.


Reval Hotel Neris öppnas i Litauens andra största stad, Kaunas den 17 mars, 2008. Hotellet kommer att ha 208 rum, restaurang, bar, casino och ett stort konferenscenter med den allra senaste teknologin. Den totala investeringen uppgår till 25 miljoner Euro. För tillfället finns inga ändamålsenliga mötes och konferensfaciliteter i Kaunas, så Reval Hotels öppnar upp en helt ny marknad som ger internationella konferensarrangörer en ny och spännande destination. Kaunas är en universitetsstad och industriellt centrum med en befolkning på 400 000 som ligger i mitten av Litauen.
Reval Hotel Elizabete öppnar i april 2008 och är ett nytt, modernt hotell med perfekt centralt läge i Rigas shopping och affärscenter. Det ligger mittemot Vermanes Park på Elizabetes Street och endast en fem minuters promenad ifrån alla affärer, restauranger och det pulserande nattlivet i Gamla Stan. Hotellet kommer att ha 228 rymliga och ljusa rum i modern design. Det finns också en informell restaurang, lobby bar, flera mötesrum, fitnesscenter och parkeringsgarage. Den totala investeringen uppgår till 30 miljoner Euro.
Reval hotel group är den ledande hotellkedjan i Baltikum. Reval Hotels driver sexfullservice, förstaklass hotell, tre i Talinn, Estland, två i Riga, Lettland och ett i Vilnius, Litauen. Reval hotel group erbjuder också ytterligare hotell under namnet Reval Inn, som är ekonomiklasshotell med tre hotell i Tallinn, Estland, och Vilnius och Klaipeda, Litauen.

Reval Hotels och Reval Inn ägs av det norska fastighetsbolaget Linstow AS, som ägs av Anders Wilhelmsen Group, majoritetsägare till världens näst största kryssningsföretag Royal Caribbean Cruise Lines.

MARIANNE SILÉN

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev