Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lokaler

Stabil nettouthyrning för Wallenstams kommersiella lokaler i Göteborg

Publicerad: 27 augusti 2009, 09:48

Flera större hyresavtal har förlängts samtidigt som nya kunder har tillkommit hos Wallenstams kommersiella lokalbestånd i Göteborg.


Wallenstam noterade en jämn tillströmning av nya lokalhyresgäster under första halvåret 2009, en trend som har fortsatt under sommaren, nettouthyrningen under 2009 uppgår hittills till cirka 8 000 kvadratmeter.

Thomas Dahl, vice vd för Wallenstam, säger i ett pressmeddelande att företaget har en uthyrningsgrad på 96 procent för sina kommersiella lokaler. Hittills i år har cirka 40 hyresgäster tillkommit, bland andra FlexLink som kommer att flytta sitt huvudkontor till Byfogdegatan 11 i Gamlestan och Mechanum som ska komplettera med ytterligare en anläggning i Åbro, på Argongatan 6.

Dessutom har flera befintliga kunder, exempelvis Försäkringskassan och Framtidsgymnasiet, utökat sina lokalytor.
Bland Wallenstams tio största lokalhyresgäster märks bland andra Försäkringskassan, Göteborgs Kommun, Göteborgs Universitet och Mölnlycke Health Care.

– Vi har en stabil kundstruktur och kommersiella fastigheter i riktigt bra lägen vilket utgör en trygg plattform för verksamheten, säger Thomas Dahl.

Ingrid Gallagher - ingrid@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.