Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lokaler

Triangeln i Malmö står inför byggstart

Publicerad: 27 augusti 2010, 10:58

Nu på måndag, 30 augusti, byggstartar NCC projektet Triangeln i Malmö – en handelsanläggning som integreras med ett befintligt köpcentrum.


Triangeln ska ligga i kvarteret Kaninen i centrala Malmö, består av galleria, kontor och bostäder. Projektet kommer att genomföras i flera delar, där garage och handel utgör första delen med bedömd inflyttningstid påsken 2013. De nya handelsytorna kommer att integreras med nuvarande Triangelns köpcentrum.Sammanlagt ska den nya fastigheten bestå av fyra fastigheter.Bostäderna och kontoren kommer att ligga ovanpå handelsanläggningen. Inflyttning sker under perioden 2013 till 2014.Butiker, kontor och bostäder ska klimatdeklareras och miljöklassas enligt Breeam, GreenBuilding, GreenLight och Miljöbyggprogram syd.Entreprenadkostnaden är i miljardklassen och projektet drivs i egen regi.Hela handelsplatsen beräknas stå klar 2014.

Redaktionen

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.