Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag29.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Digitalisering

“Bara en tidsfråga innan AI sprider sig i branschen”

Publicerad: 17 Maj 2019, 04:00

Joachim Dekker, försäljningschef Norden på Autodesk, är övertygad om att AI kommer att sprida sig inom branschen eftersom det blir en så tydlig konkurrensfördel.

Foto: Autodesk

Om tre år har de flesta svenska byggprojekt betydande inslag av AI. Det tror Joachim Dekker på Autodesk. Men vad är egentligen AI? Och finns det några risker man som företagare bör se upp för? Vi guidar dig genom ett av branschens mest spännande teknikområden.


Forskningen kring artificiell intelligens, AI, har gjort stora landvinningar de senaste åren. Även om genombrotten främst märks i andra branscher så börjar AI så smått göra avtryck även i byggbranschen.

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med alla våra digitala artiklar samt vår omvärldsbevakning för 2995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.