Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Byggsektorn mot digital framtid

Publicerad: 17 maj 2018, 04:00

Jonas Bergqvist, golvläggare på ENE Golv, sköter såväl tidrapportering som redovisning för materialåtgång i mobilen. Att slippa pappershanteringen gör arbetet mycket smidigare, menar han.

Foto: Anders Siljevall

En konservativ bransch som är obenägen att förändras? Byggsektorn beskrivs sällan som en bransch i framkant när det kommer till digitalisering och produktivitetsförbättringar. Men en ny studie visar på exempel som bevisar motsatsen.


Golvläggaren Jonas Bergqvist, på ENE Golv tar en kort paus i arbetet med att lägga golv på bygget av bostadshuset Oakhouse i Ektorps centrum i Nacka. 3 000 kvadratmeter golv

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News