Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Enkel lösning knäcker nöt

Publicerad: 17 augusti 2017, 04:00

Trapphus som levererats samma dag till projektet Senapsfabriken i Uppsala. Kvarteret Åsikten byggs mitt mellan två HMB Bygg-projekt och logistiken samordnas i Lossningskalendern.

Foto: Martina Strand Nyhlin

NCC ville förbättra logistiken på sina arbetsplatser och budskapet från medarbetarna var tydligt: En digital lossningskalender ville de ha för att förenkla tillvaron. Nu finns en sådan tillgänglig för alla inom företaget och på bara några månader har 80 projekt börjat släppa penna och papper och jobba digitalt.


Intill järnvägen nära Uppsala station byggs Senapsfabriken, ett område på 454 små lägenheter som NCC utför på uppdrag av Magnolia bostad. Bygget är i stomskede och dagen efter kommer bli

Fortsätt läsa –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Byggindustrin Insikt - affärsnytta & fördjupning i din inkorg varje vecka
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala innehåll, vår omvärldsbevakning och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.