torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Hantverksföretag tar plats i boende-app

Publicerad: 18 april 2023, 08:02

Fastighetsägarna Service har gjort det möjligt för boende att klicka hem hantverkstjänster genom sin app.

Foto: Dryft

Hantverksföretaget Dryft har inlett ett samarbete med apputvecklaren Avy-Tmpl, som tillhandahålls av många bostadsaktörer, där de boende kan beställa hantverkstjänster direkt i sin app. Fastighetsägarna Service är först ut att testa.

Ämnen i artikeln:

Svepet

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Fastighetsägarna Service är först ut att kunna förmedla hantverkstjänster direkt i sin app genom samarbetet.

– Den här tjänsten är verkligen spännande och kommer att göra stor skillnad för våra boende. Det är ett steg i vår satsning på digitala verktyg genom hela vår verksamhet och att erbjuda boende ett attraktivt utbud av tjänster, säger Ulrica Schröder, gruppchef affärsutveckling Fastighetsägarna Service, i ett pressmeddelande.

Läs även: Så ska Dryft fortsätta växa på privatmarknaden: ”Gasa oss igenom konjunkturnedgången”

Hantverkstjänster har länge efterfrågats av såväl boende som fastighetsförvaltare, menar HannahClara Vilsek, ansvarig för boendetjänster på Avy-Tmpl.

– Denna fullservice från offertförfrågning till genomförande av arbetet minskar administrativa kostnader för våra kunder och förbättrar upplevelsen genom hela boendet för privatpersoner, säger hon.

Johannes Ivarsson, Chief Growth Officer på Dryft, berättar om hantverksföretagets roll:

– På Dryft är vi alltid på jakt efter nya och innovativa sätt att tillgängliggöra våra hantverkstjänster och satsar mycket på tekniska lösningar för att åstadkomma det. Vi är glada att se att det fungerade så bra och smidigt i detta sammanhang och att tjänsten kan erbjudas brett till Avy-Tmpls kundbas, där efterfrågan på sådana här tjänster varit stor bland bostadsrättsinnehavare.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev