Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

ID06-lösning genom nya kanaler

Publicerad: 7 april 2014, 11:22

Nokas, ett säkerhetsföretag med 5000 anställda och omsättning på närmare 3,6 miljarder har inlett samarbetsavtal med IT-företaget Templus om leverans och installation av den ackrediterade Tempus ID06-lösningen.


Syftet med ID06 är framförallt att försvåra svartarbete och ekonomisk brottslighet samt att stärka den sunda konkurrensen. Detta sker genom passagekontroll,  närvarohandtering och rapportering till Skatteverket.

– Genom samarbetet om ID06 erbjudar Nokas och Templus gemensamt optimala säkerhetsslösningar till alla kunder genom hela  byggprocessen från start till färdigt och operativt bygge, säger Annica Björk, regionchef på Nokas.

– Det ger ännu större bredd och utbud för våra kunder och ger oss möjligheten att ta helhetsansvar för säkerhet och funktion även vid entreprenader som rör flera olika teknikområden Det gör att kunden får en partner att vända sig till. Detta för att förenkla för dig som kund. Genom ett enda samtal kan vi ta ett helhetsgrepp och ansvar för alla säkerhetstekniska installationer inom byggnadsindustrin..

Nokas leverar förutom nu också ID06, jouravtal på lås och larm, årlig anläggningskontroll på inbrottslarm, revision på brandlarm, larmcentralsavtal och bevakningstjänster.

Per Hindersson

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.