söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Infobric gör nytt förvärv: Satsar på utbildning

Publicerad: 30 mars 2023, 03:00

Dan Friberg, vd och koncernchef för Infobric Group.

Foto: NOOR STUDIO

Contechkoncernen Infobric satsar på utbildning och kompetensutveckling och förvärvar Jobsafe. "Jobsafe har gjort ett imponerande arbete med att tillgängliggöra utbildningar för byggbranschen", säger Infobric-vd:n Dan Friberg.

Ämnen i artikeln:

Infobric

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Jobsafe erbjuder en bredd av utbildningar för bygg- och anläggningsbranschen med arbetsmiljö och säkerhet som gemensam nämnare. Nu blir bolaget en del av Infobric.

Förvärvet utgör startskottet för bildandet av en ny affärsenhet inom utbildning för byggbranschen för den växande contechkoncernen.

– Vi är glada över att välkomna Jobsafe till Infobric och därmed kunna bredda erbjudandet mot våra kunder med utbildningar. Jobsafe har gjort ett imponerande arbete med att tillgängliggöra utbildningar för byggbranschen. Genom att kombinera våra erbjudanden kommer vi kunna accelerera det arbetet ytterligare och på så sätt skapa en säkrare byggbransch för alla, säger Dan Friberg, vd och koncernchef på Infobric Group, i ett pressmeddelande.

Läs även: Infobric går in på ny marknad – köper tre bolag: "Kan skapa ett riktigt starkt erbjudande"

Tillsammans med Infobrics tjänster för kompetenskontroll och fokuskompetenser kommer bolagets kunder enkelt kunna både hålla koll vilka kompetenser som saknas på arbetsplatserna och sedan utbilda där det behövs.

Jobsafe blev ett helägt dotterbolag till Infobric Group den 29 mars 2023.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev