Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Ny webbtjänst från Bygginfo

Publicerad: 24 augusti 2010, 06:59

Målet är att ge kunden en komplett webblösning inom husbyggnad, anläggning, el/tele, vvs, förvaltning och energi.


Bygginfo som ingår i Svensk Byggtjänst lanserar en ny webbtjänst för bland andra projektörer, arkitekter, entreprenörer och förvaltare.

Webbtjänsten är tänkt att ge ett snabbt nyhetsflöde, fördjupningar, diskussionsforum, en effektiv sökfunktion och individanpassning av innehållet.

Enligt Bygginfo är målet med den nya webbtjänsten är att ge kunden en komplett webblösning inom fackområdena husbyggnad, anläggning, el/tele, vvs, förvaltning och energi. Redaktionen har utökats med ett antal personer för att öka tempo och omfattning vad gäller innehållet i webbtjänsten.

Andra nya inslag är praktikfall, konkreta svar på aktuella frågor, ett kalendarium med bevakningsfunktion och ”verktygslådan” som successivt fylls på med termer, begrepp, formler, länkar till bra resurser på nätet och annan matnyttig information.

Bygginfos nya söktjänst är baserad på samma tekniska plattform som många av Svensk Byggtjänsts andra produkter som Webbutiken, AMA och Byggkatalogen. För användaren innebär det att det är enkelt att hoppa mellan de olika källorna. Alla artiklar, teman, fördjupningar, kalenderposter och diskussioner är sökbara i den nya webbtjänsten.

Redaktionen

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.