Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Peab introducerar ny koncernwebbplats

Publicerad: 10 mars 2010, 09:04

Peab lanserar en mer kundorienterad koncernwebbplats, som tydligt ska lyfta fram hela Peabs erbjudande och möjlighet till individuella kundlösningar.


Nya peab.se är tänkt att utgöra navet i koncernens marknadskommunikation. Den har arbetats fram i syfte att skapa ett konkurrenskraftigt verktyg med kunder, arbetssökande, studenter och media som primära målgrupper. Närheten till kunden kommer att premieras via den nya webbplatsen genom att kontaktvägarna till Peabs olika verksamheter bättre tydliggörs på den nya webbplatsen. - I Peab värderar vi också det personliga högt. Därför vill vi vara öppna med det som andra skriver om oss. Via en bloggbevakningstjänst låter vi alla besökare på peab.se ta del av det som bloggas om oss. Med nya peab.se tar Peab ett ordentligt steg mot det nya sociala samhället, säger Peab vice vd Mats Johansson i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.