söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Serneke inleder digitalt samarbete med Dalux

Publicerad: 23 januari 2022, 20:05

Dalux blir ett koncernövergripande verktyg för Serneke. Foto: Dalux / Christian Badenfelt

Serneke ingår i ett strategiskt samarbete med mjukvaruföretaget Dalux. Bolagets verktyg blir koncernövergripande efter att systemet har utvärderats på ett antal av Sernekes projekt – inklusive Karlatornet.

Ämnen i artikeln:

contechSerneke

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Emile Hamon, verksamhetsutvecklingschef på Serneke, berättar  Serneke gått från att utvärdera Dalux på några projekt till att över 40 projekt kontinuerligt använder Dalux för att effektivisera kvalitetsarbetet,

– Vi har redan sett vilken positiv inverkan Dalux har på kvalitet och effektivitet i projekt så vi ser fram emot att fördjupa samarbetet ytterligare, säger han i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: Sernekes vd Michael Berglin: ”2022 passerar Karlatornet 200 meter” 

– På kort tid har vi gått från att utvärdera Dalux på några projekt till att över 40 projekt kontinuerligt använder Dalux för att effektivisera kvalitetsarbetet i våra projekt – en fantastisk utveckling. Därför blir Dalux en viktig byggsten i Sernekes digitala ekosystem. 

Dalux modulbaserade system kommer i utvalda projekt även tillämpas som stöd för projektering samt fil- och dokumenthantering. 

LÄS ÄVEN: Vd:ns bästa digitaliseringstips: ”Alla i branschen bör spana in det här” 

Avtalet med Serneke är en viktig milstolpe för Dalux. Håkan Johansson, kundansvarig för Serneke på Dalux berättar:

– Vi ser självklart mycket fram emot att fördjupa samarbetet med Serneke och tackar för förtroendet. Sernekes fokus på nytänkande och engagemang gör samarbetet extra roligt. Vi på Dalux trivs som bäst när vi kan få jobba nära våra användare och deras projekt och tillsammans utveckla både arbetssätt och mjukvara på ett sätt som är till nytta för de som skall använda systemet i sin vardag.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev