söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Välkommen till nya Byggindustrin.se – en ännu bättre sajt

Publicerad: 18 maj 2020, 12:02

Byggindustrin.se får i dag ett nytt utseende för att ge dig som läsare en bättre upplevelse. Användarvänlig design, tydligare navigering och enklare inloggning för dig som prenumerant är några av nyheterna.

Ämnen i artikeln:

Byggindustrin

AJ

Andreas Jennische

andreas.jennische@fastighetsnytt.se


För lite drygt ett år sedan gjordes tidningen Byggindustrin om från veckotidning till månadsmagasin men sajten förblev densamma. Nu uppdaterar vi även Byggindustrin.se och ger sajten en rad tekniska förbättringar. 

Snabbare och enklare

Förutom att sajten blir snabbare att ladda och fullt anpassad för att läsas i mobil och platta så kommer du som läsare lättare hitta mer om de marknadsområden, personer och ämnen som du är intresserad av.

Inloggade prenumeranter kommer som tidigare att få tillgång till alla artiklar och i arbetet med den nya sajten har stort fokus lagts på att göra inloggningen så smidig som möjligt. 

Fördjupa dig i dina favoritämnen

Nya Byggindustrin.se ska vara en plattform för såväl affärsnytta som läsarupplevelser.

– Svensk byggindustri står inför flertalet stora utmaningar där rätt information i rätt tid kommer att vara avgörande. Vår journalistik och omvärldsbevakning har blivit än viktigare och därför är det också avgörande att vi kan erbjuda en teknisk plattform som tillgodoser våra prenumeranters behov, säger chefredaktör Anders Carlén.

Det här är nya Byggindustrin.se

• Enklare navigering. 

• Smidigare inloggning.

• Högre läsbarhet. 

• Nya artikelformat. 

• Uppmuntrar till fördjupning. Klicka på de röda ämnesorden som finns vid varje artikel för att få läsa fler artiklar om samma ämne, bolag eller person.

 

Vill du ge oss ris eller ros, skriv ett mejl till red@byggindustrin.se.

Redaktionen

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev