Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Teknik

Villaägare erbjuds "Personal Shopper" på K-rauta

Publicerad: 6 mars 2008, 13:44

Villaägarnas medlemmar har nu möjlighet att boka en egen "Personal Shopper" när de handlar på K-rauta. En välutbildad person ger kostnadsfritt tips och råd om byggnadsteknik och inredning samt hjälper till att välja rätt fog, spik, lim och isolering.


- Villaägarnas Riksförbund vill underlätta för småhusägare genom bland annat rabattförmåner och fri expertrådgivning. Samarbetet med K-rauta är ett bra komplement till detta. Rätt råd, tips och material från början gör att en renovering eller ombyggnad går lättare och att det i slutändan blir rätt, säger Kenneth Kanckos på Villaägarnas Riksförbund.

K-rauta är den enda byggvaruhuskedja som erbjuder möjlighet att kostnadsfritt boka en "Personal Shopper", och det är endast Villaägarnas medlemmar som omfattas av erbjudandet. Som medlem får du inredningstips, förslag på materialval och hjälp med olika tekniker av en personlig säljare.

Genom samarbetet får Villaägarnas medlemmar också unika säsongsbetonade erbjudanden från K-rauta fyra gånger per år.
Villaägarna har förhandlat fram många rikstäckande rabatter och regionala förmåner för sina medlemmar. Rabatterna spar både tid och pengar i vardagen. Nya rabattavtal och förmåner tillkommer regelbundet. Komplett och dagsaktuell information om alla avtal finns på www.villaagarna.se.

MARIANNE SILÉN

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.