onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Linkz

Detta är Linkz
I kärnan för allt vi gör finns viljan att hjälpa människor och företag att hamna i rätt sammanhang för att nå sin fulla potential. För att göra det krävs det att engagemang, lyhördhet, tydlighet och mod genomsyrar allt vi företar oss. Söker du en trygg samarbetspartner har du hittat rätt, connecta med oss så bygger vi framtiden ihop.

Värdegrund:

Lyhördhet
Vi utvecklar ett djupt samarbete med våra uppdragsgivare – och det bygger på lyhördhet. Vi sätter oss in i våra kunders situation och utvecklar ett ambassadörskap där vi känner att vi kan representera dem på bästa sätt.

Engagemang
Vårt engagemang är en garant för ett lyckat samarbete, er sak är vår – oavsett om det gäller kandidater eller företag. Vi erbjuder ett personligt bemötande och vilar inte förrän uppdraget är i hamn

Tydlighet
Alla relationer bygger på tillit och det är vår övertygelse att tydlighet är en fundamental del i ett långsiktigt samarbete. Vi erbjuder transparens, öppen kommunikation, snabb återkoppling och delar med oss av noggranna rapporter.

Mod
Ett framgångsrikt partnerskap behöver mod - att utmanas, uppmuntras och konstruktivt ifrågasättande. Mod gör att vi kan bredda perspektivet och fatta bättre beslut.

Går du i tankarna att rekrytera till din verksamhet? Hör av dig till oss för rådgivning och konsultation.

Vi bryr oss och rekryterar bättre
Vi lyssnar engagerat och tar tiden att lära känna såväl kandidater som uppdragsgivare. Vi värdesätter våra relationer och avser att vara en trygg partner för alla inblandade parter – det gör att rätt person kommer in i rätt sammanhang.

  • Funderar du över att ta in en interimskonsult till din verksamhet? Kontakta oss för en konsultation.

Ibland sker det oförutsedda, det kan vara att en kollega blir sjuk, säger upp sig eller en nödvändig organisationsförändring som kräver ny kompetens. Då är en interimskonsult den perfekta lösningen. Vi har rätt person för perioden ni behöver täcka upp.

  • Behöver du en partner i din karriär?

Vi vägleder dig till rätt jobb
Vi lyssnar och agerar rådgivare för att du ska förstå var i karriären du befinner dig. När vi jobbar ihop så förstår vi när vi har hittat rätt alternativ för dig. Connecta med oss och se vad Linkz kan göra för dig.

Kontakta gärna:
Reza Rad
Affärsansvarig
010-16 00 640
reza@linkz.se

https://linkz.se/