tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Arbetsledare: platsgjutna konstruktioner och/eller montage av prefab till Preef, södra Mellansverige

Preef, Stockholm, Västerås, Jönköping

Ansök nu

Om oss

PREEF AB offererar komplett uppförande av stomme för hela byggnader. specialiserar oss i utförande av platsgjutna konstruktioner, projektering, leverans och montage av prefabricerade betongelement samt stålkonstruktioner.

Vår team har fått förtroende av de största svenska byggföretagen, samarbetar framgångsrikt inom små- och stora krävande projekt över södra Mellansverige. Här på PREEF arbetar vi med hög kvalité och maximal inriktning mot våra kunders behov.

Om jobbet

Nu söker vi en kvalificerad Arbetsledare med bred erfarenhet inom byggsektorn till vårt projekt i Västerås och vidare till ny kommande projekt i södra Mellansverige.

Företaget växer upp dynamisk så vi ser fram emot gemensam utveckling både för arbetstagare och bolaget. Det ger chans för att växa upp inom företagets strukturer samt för att vara med i krävande och intressanta projekt.

Krav:

  • Vi letar efter måll inriktad noggrann person med flera års erfarenhet i byggbranschen (utförande av platsgjutna konstruktioner och/eller montage av prefab).

  • Gärna en kandidat med ingenjörs- eller branch utbildning: Platsgjutning klass I-U ”BTG-1”, certifierad montageledare. och kunskap att läsa och förstå bygghandlingar.

  • Du behöver kunna tala och skriva svenska eller engelska samt gärna polska p.g.a. vi samarbetar med polska yrkesarbetare.

  • Körkort - B

Dina arbetsuppgifter:

  • Ledning, styrning och uppdelning av dagligt arbete för egna yrkesarbetare (i samarbete med kundens platschef)

  • Ansvarighet för planering och styrning av byggprocessen inom riktlinjer förutsätt av budget och tidsplan

  • Ansvarighet för kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Vi gör löpande urval, så vänta inte med din ansökan och skicka den till: preef@preef.se

Du kan även kontakta oss genom ovanangiven mail adress för ytterligare information om tjänsten.

Publicerad 2023-02-26

Ansök nu