Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Byggprojektledare för konsultuppdrag

Fasticon, Stockholm

Ansök nu

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Byggprojektledare sökes till spännande uppdrag!

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en byggprojektledare som kan gå in i ett konsultuppdrag omgående. Uppdraget är på heltid och kommer att pågå fram till årsskiftet - god chans till förlängning finns. I detta uppdrag kommer du att få arbeta med ett större projekt för byggande av kommunal skola och idrottshall.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

  • Upphandling enligt LOU.

  • Utreda, budgetera och sätta tidplan.

  • Arbeta med prognos och kostnadsuppföljning samt rapportering projekten.

  • Produktionssamordning, hålla i avstämningar med entreprenörer på byggarbetsplatserna.

  • Tidsplanering och kalkylering samt uppföljning av deadlines och ekonomi.

  • Ansvara för att projekten genomförs enligt gällande lagar, förordningar och krav samt interna regler.

Om kunden
Vår kund är en kommun söder om Stockholm som vi har ett nära samarbete med. Deras pågående projekt innefattar ny-, om- och tillbyggnationer av kommunala verksamheter i varierande storlek. Flera spännande projekt är planerade framöver där du kan få möjlighet att bidra med din kompetens.

Din bakgrund
I uppdraget kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Du är en lyhörd och ödmjuk lagspelare som är bra på att kommunicera med såväl interna som externa aktörer och myndigheter. Du är strukturerad, driven och har en god ekonomisk medvetenhet.

För att trivas i rollen som byggprojektledare ser vi att du är självgående och har god vana av att driva byggprojekt från förstudie till slutbesiktning. Vi ser även att du har erfarenhet av att jobba inom offentlig verksamhet där LOU har varit en central del i ditt arbete.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Publicerad 2022-04-27

Ansök nu