Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag14.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Byggprojektledare underhåll till Telge Fastigheter

Telge Fastigheter AB, Södertälje

Ansök nu

Södertälje växer och vi står inför en spännande expansion av både skolor, förskolor, idrottshallar och omsorgsboenden. För oss på Telge Fastigheter, som är Södertäljes största fastighetsägare, innebär det flera intressanta och utmanande projekt. För att klara av att underhålla det växande beståndet söker vi nu en skicklig byggprojektledare med fokus på underhållsprojekt, hyresgästanpassningar och ombyggnader. 

Din dag på jobbet

Som byggprojektledare inom underhåll, ombyggnad och anpassning kommer du att driva flera underhållsprojekt, hyresgästanpassningar och mindre investeringsprojekt parallellt med varandra. Du kommer även att vara delaktig I kartläggning och planering av underhållsåtgärder, både på kort och lång sikt. Du beräknar och redovisar projektkostnadskalkyler på planerade byggprojekt/anpassningar, agerar offentlig beställare och upphandlar konsulter, entreprenörer och andra sakkunniga enligt LOU. I rollen ingår även att utveckla våra interna processer tillsammans med dina kollegor och hela tiden arbeta med förbättringar enligt Lean. 

Mer om ditt jobb

Byggprojektledaren bidrar till att vår beställare får en slutprodukt som är funktionell, levererad med hög kvalité och med stor hållbarhet. Du kommer att ha en viktig del i rollen att förvalta, vårda och utveckla bolagets fastigheter samt att bygga relation med våra kunder. Hos oss får du växa och utvecklas i din roll som byggprojektledare. Vi har ett eget verksamhetssystem där vi systematiskt fokuserar på ständiga förbättringar som är en viktig komponent för att driva arbetet framåt.

Det här är du

För att passa i rollen som byggprojektledare behöver du med trygghet kunna växla mellan att vara ledare och ödmjuk lagspelare. Du är noggrann i din dokumentation, bra på att kommunicera i tal och skrift och trivs med att arbeta självständigt. Eftersom vi förenar affärer med samhällsnytta behöver du ha fallenhet för att se helheter. Du förstår och kan också förklara hur teknik-, miljö- och ekonomiprocesser hänger ihop. Vi ser också att du är handlingskraftig, systematisk och tycker om att driva frågor framåt. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturlig för dig.

Krav 

  • Högskoleutbildning alternativt teknisk utbildning inom till exempel bygg, samhällsbyggnad eller motsvarande.

  • Minst tre års erfarenhet som chef eller projektledare.

  • B-körkort. 

Meriter

  • Erfarenhet av installationsteknik och energieffektiviseringar.

  • Kunskaper inom CAD, fastighetsekonomi, entreprenadjuridik.

  • Kundskap inom projektkostnadsekonomi.

  • Erfarenhet av offentlig upphandling (LOU).

  • Erfarenhet av samverkansentreprenader.

  • Erfarenhet av processarbete och beslutsvägar inom kommunal verksamhet.

  • Flerspråkig. 

Det här är vi

Välkommen till Telge Fastigheter. Inom Telge Fastigheter uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet. 

Ansök idag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 22 juli 2020.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Ronny Eriksson, chef underhållsprojekt, 08-550 22263. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-strateg Mats Elfdahl - 08 550 220 75. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Anders Lindgren för SACO. Du når båda på 08‑550 220 00. 

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag. 

Telge Fastigheter är en av Södertäljes största fastighetsägare. I beståndet finns allt från förskolor och skolor till stadshus och museibyggnader. Bolaget är också en av parterna i kommunens utveckling av Södertäljemodellen – en inspirationsmodell för nytänkande inom skolan.

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.

Publicerad 2020-06-05

Ansök nu