Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Entreprenadansvarig till Lassila & Tikanoja FM, Linköping

Lassila & Tikanoja FM, Linköping

Ansök nu

Är du en engagerad och trygg ledare och redo för en ny utmaning? Vi söker just nu Entreprenadansvarig som vill vara med och utveckla vårt arbete i ett av Sveriges största fastighetsdriftsuppdrag

Som Entreprenadansvarig ansvarar du för organisation, ekonomi och kunddialog i driftuppdraget. Uppdraget är fördelat på tre områden; Linköping, Motala och Norrköping där du arbetar nära respektive platsorganisation för att förvalta och utveckla uppdraget på bästa sätt. Det betyder att får en spännande och utmanande vardag med många kontaktytor såväl internt som externt.

Vi ser att du har:

  • Mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen

  • Minst 7 års erfarenhet av personalansvar

  • Goda kunskaper inom verksamhetsstyrning

Du är en person som brinner för goda relationer och affärer. Du är initiativrik och tydlig med stark drivkraft i att utveckla affären genom att låta människor växa. Vidare är du entusiasmerande med förmåga att skapa engagemang i din omgivning. Du bygger goda relationer genom ditt förtroendeingivande sätt där du med mod och nytänkande vågar utmana och utmanas.

Vi erbjuder dig ett av Sveriges mest spännande jobb inom fastighetsbranschen där du har alla möjligheter att vara med och påverka. Du får kunniga och drivna kollegor som tillsammans vill utveckla en organisation som präglas av arbetsglädje och resultat.

Vi gör cirkulär ekonomi till verklighet! Vi tror på engagemang, nytänkande, lyhördhet och trygghet vilket vi vill ska spegla hur vi är som företag och hur vår ledarfilosofi är. Vi tror på att driva bolag på ett etiskt sätt som gynnar alla parter.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Moberg, regionchef, på telefonnummer +46 73 066 28 50

Annonsinformation
Företag: Lassila & Tikanoja FM
Kontaktperson: Anna Hovrén
Senaste ansökningsdatum: 2022-06-30

Publicerad 2022-06-08

Ansök nu