Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Företagsrådgivare i Mälardalen till Plåt & Ventföretagen

Plåt & Ventföretagen, Stockholm

Ansök nu

Plåt & Ventföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för plåtslageri, ventilation och stål- & lättbyggnad. Vi representerar omkring 920 medlemsföretag med runt 10 000 anställda. Organisationen, som är en del av Svenskt Näringsliv, finns på fem orter och har 15 anställda. Nu söker vi ytterligare en företagsrådgivare för att än mer stärka servicen mot våra medlemmar runt om i landet.

Arbetsuppgifter
Rollen som företagsrådgivare innebär att du arbetar nära våra medlemsföretag i Mälardalen med omnejd, och bistår dem i sin företagarroll genom att besvara deras frågor och, i förekommande fall, förhandla gällande anställda, kollektivavtal med mera. Tjänsten innebär också en samverkan med olika lokala utbildningsanordnare för att säkerställa kompetensförsörjning till branschen, samt att du deltar och stöttar det lokala föreningslivet inom organisationen. Beroende på din bakgrund kan du även komma att arbeta med specifika branschrelaterade projekt.

Tjänsten innebär att du medverkar både på distans och genom fysiska besök, där resor och arbete kvällstid i viss mån förekommer. Arbetet är mycket omväxlande och innebär stor frihet, och där huvudfokus ligger på att vårda relationen till våra befintliga medlemmar.

Utbildning/erfarenhet
Det viktigaste för den här rollen är inte utbildningsbakgrund utan dina personliga egenskaper, men vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet från byggsektorn eller annan närliggande bransch.

Personliga egenskaper
Din personlighet är allra viktigast för oss. Självklart vill vi att du ska trivas hos oss och för att passa in är det viktigt att du har intresse för företagande och deras villkor. Att du är ansvarstagande och självständig, samt har god initiativförmåga. Det förväntas att du gillar att träffa nya människor, har en god social förmåga och dessutom hög servicekänsla.

Du erbjuds
Du erbjuds arbetsuppgifter som är varierande och utvecklande och till din hjälp för att lyckas finns våra erfarna rådgivare samt ett kunnigt juristteam som stöttar dig i ditt arbete. Du erbjuds en tjänst på en trivsam, prestigelös arbetsplats där alla arbetar mot ett gemensamt mål – medlemsföretagens bästa – och där det är en positiv och trevlig stämning. Vi är en modern arbetsplats och tycker att det är viktigt att alla medarbetare har en balans i livet. Vi har flexibla arbetstider och möjlighet att vid behov arbeta hemifrån.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort på vårt huvudkontor i Stockholm eller på ett närliggande Svenskt Näringslivs-kontor.

Frågor
Om du är nyfiken på tjänsten och har frågor, kontakta gärna vår företagsrådgivare Camilla Kjellsson: camilla.kjellsson@pvforetagen.se, 0470-74 84 34.

Ansökan
Låter detta intressant? I så fall är du välkommen att skicka in din ansökan med ett CV och ett personligt brev till Johan Lindström, vd på Plåt & Ventföretagen, via e-post: johan.lindstrom@pvforetagen.se

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta Johan Lindström via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan.

Publicerad 2021-11-04

Ansök nu