tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Platschef för konsultuppdrag

Fasticon, Stockholm

Ansök nu

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Platschef för långsiktigt uppdrag hos kund söder om Stockholm.

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en platschef som kan gå in i uppdrag omgående på heltid. Uppdraget avser att pågå i sex månader, för att därefter övergå till anställning hos kunden.

Vår kund är ett mindre bolag där du erbjuds en roll med möjlighet att påverka och att dela erfarenhet med ett kompetent team. Här får du chans att arbeta med projekt i entreprenadform, såväl nybyggnation som ROT-projekt av främst skolor, förskolor och kontor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Uppstart, planering och genomförande av projekt.

  • Kontakt med beställare.

  • Ansvara för produktionen avseende på kvalitet, tidplan och budget.

  • Delta i upphandlingar med inköpare.

Din bakgrund

För detta uppdrag ser vi att du är högskoleingenjör eller har annan relevant byggteknisk utbildningsbakgrund. Eftersom detta är en självgående roll ser vi även att du har minst tre års yrkeserfarenhet som platschef.

Som person behöver du ha förmågan att skapa delaktighet och engagemang. Du är trygg och stabil med god självinsikt. Vidare är du duktig på att kommunicera samt tycker om att skapa och vårda relationer ur ett långsiktigt perspektiv med kollegor, leverantörer och kunder. Du har en problemlösande förmåga och uppskattar både att vara operativ och strategisk i din roll.

B-körkort är krav då resor förekommer i tjänsten.

Välj själv  vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Publicerad 2023-02-17

Ansök nu