Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Platschef till Ikano Bostad

Ikano Bostad, Stockholm

Ansök nu

På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar.

Vi på Ikano Bostad söker en driven Platschef som vill vara med och utveckla vår verksamhet och byggprojekt i Stockholmsregionen. Den här tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Om tjänsten                                                  
Som vår platschef blir du ansvarig för budget, tid och kvalité i våra projekt som drivs för att skapa välplanerade hem att bo i. Ditt ansvar innebär att leda, styra och planera produktionen mot ställda mål. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter.

Vårt erbjudande
Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?
Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:

  • Relevant utbildning inom bygg

  • Flera års erfarenhet inom byggbranschen

  • Erfarenhet som platschef i minst 5 år

  • B-körkort och goda datorkunskaper

  • Arbetsmiljöutbildning är meriterande

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Som ledare är du tydlig, strukturerad, handlingskraftig, utåtriktad och ser helheten i verksamheten. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Du är relationsskapande, har förmågan att engagera, delegera och leda samtliga parter mot gemensamma mål. För dig är ordning och reda på arbetsplatsen en självklarhet och du sätter alltid arbetsmiljön i första rummet. Om du även skulle beskriva dig som en naturlig ledare med ett prestigelöst och coachande förhållningssätt då kan det vara dig vi söker.

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga.

Bli en del av oss
Skicka din ansökan till oss senast 2021-12-08. Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Mer information om tjänsten kan ges av Sara Coletti, +46761-676352 eller via e-post sara.coletti@ikanobostad.se

Vid frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Sara Francke, HR Business Parter, på telefon 076-0009514 eller via e-post sara.francke@ikanobostad.se

Om oss
Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.  

Publicerad 2021-11-22

Ansök nu