söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektchef AO Bygg

K-Fastigheter, Hässleholm

Ansök nu

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. År 2021 förvärvade K-Fastigheter stomentreprenören K-Prefab. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi samt produktion av prefabricerade betongstommar. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 3 800 bostäder på flera orter i Sverige och Danmark samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag har vi ca 2 000 lägenheter i pågående produktion. Koncernen har c:a 700 medarbetare med huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

K-Fastigheter expanderar nu i region Syd. Vi kommer att stärka vår organisation med en Projektchef för att säkerställa och upprätthålla vår unika affärsmodell med hela kedjan ”från grus till hus”.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Projektchef har du det övergripande ansvaret för att leda, utveckla, styra och driva fram projekt inom regionen. I dina arbetsuppgifter är du operativt ansvarig för processkedena projektering, produktion och överlämning till vår förvaltningsorganisation. Du leder arbetet inledningsvis så att projekteringen följer uppsatta mål och bibehåller koncepthusens kravställningar. Ditt ansvar innefattar även kontraktsskrivningar externt. Du arbetar aktivt med prognos- och likviditetsplanering och rapporterar månadsvis slutkostnadsprognoser och framdrift inom regionens nyproduktion.

Arbetsuppgifter i urval:

Ekonomi• Samordnat ansvarar för köp av entreprenader i projekt• Träffar löpande ekonomiska uppgörelser i projekt• Ekonomiska slutuppgörelser med entreprenörer och leverantörer• Uppföljning av projektekonomi, kontinuerliga prognoser i projekt• Uppföljning av likviditetsrapporter för regionens projekt

Produktion• Upprätta och bibehålla leverantörsrelationer• Ansvara mot vår beställare i projekteringsfasen - säkerställa konceptet• Erfarenhetsåterföring- och utveckling av förbättringsprocesser från arbetssätt till produktförbättringar• Stödfunktion till regionens projektledare där uppföljning och rapportstruktur följer bolagets uppsatta mål avseende tid, ekonomi och kvalitet

Överlämning• Ansvara för att dokumentation genomförs och att slutdokumentation överlämnas till förvaltning• kontaktperson mot förvaltande bolag för övergripande planering av överlämningsprocessen och äger mötesforum för interna dialoger löpande under produktionsskedet.• Delta på och säkerställa att besiktningsskedet och kravställda funktioner finns dokumenterade och överlämnas på ett betryggande sätt• Avstämningar och uppföljning av eftermarknadsprocessen

Du rapporterar till Regionchefen för Bygg i region Syd. I rollen ingår det personalansvar. Inom Affärsområde Bygg är vi organiserade som en construction management organisation i form av Projektchef, Projektledare, Inköpare, Entreprenadingenjör och Projektledare eftermarknad.  

Din profil

Du har tidigare erfarenheter inom ledarskap och är van att leda personer och grupper mot uppsatta mål. Du har ett välutvecklat ledarskap med erfarenheter kring att bygga relationer och skapa långsiktiga affärsrelationer. Du har mycket god vana kring projekt- och ekonomistyrning och är van att leda- och stötta organisationen i prognos- och upphandlingsprocessen. Du är en ambassadör för varumärket och tar ansvarar för strategiska såväl som operativa utvecklingsfrågor.

Vi letar efter dig med någon form av eftergymnasial utbildning inom bygg- och anläggning. För att tjänsten ska passa dig, vill vi att du har arbetat minst fem år med projektledning, kalkylering och upphandling inom byggbranschen. Du är bra på att kommunicera och du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Din spetskompetens är från myndighetskrav, projektledning och samordning av kontraktsparter och upphandling. Du är van att driva projekt genom hela projektprocessen, från upphandling till överlämning mot förvaltning. Det är meriterande om du tidigare haft personalansvar.

För att trivas i rollen tror vi att du är kreativ, flexibel och van vid att ta egna initiativ. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och van vid att hålla högt tempo i det du gör. Du är lösningsorienterad, arbetar långsiktigt och är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt utan att brista i kvalitét. Du älskar att interagera med människor på olika sätt och har dessutom en positiv erfarenhet av att leda personal.

Vi är övertygade om att du med rätt inställning och engagemang, kommer att bidra till att göra K-Fastigheter till ett ännu bättre bolag tillsammans med oss.

För oss är det viktigt att du är rätt kollega, men det är lika viktigt att vi är rätt för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi ger dig ett förmånligt försäkringsskydd och ett pensionsprogram som inkluderar pensionsrådgivning.

Vi erbjuder förmånsbil enligt företagets bilpolicy.

Att ha balans mellan arbete, privatliv och fysisk samt psykisk hälsa är viktigt för oss. Mår du bra mår vi bra! Vi har förskottssemester för dig som nyanställd och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar.

Vi är en omtänksam och engagerad arbetsplats där vi ser att enkelhet och korta beslutsvägar håller ur ett evighetsperspektiv.

Vill du veta mer?

Tjänsten är placerad med arbetsort Hässleholm med möjlighet till att arbeta på vårt Helsingborgskontor någon dag i veckan. B-körkort är ett krav för tjänsten. Då ort kan variera inom regionen kommer ditt arbete att innebära resor och eventuellt övernattningar. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

Sök tjänsten via jobb.k-fastigheter.se. Då vi hanterar ansökningarna löpande vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 juni 2023.

För mer information eller vid frågor, kontakta rekryterande chef Amar Pasovic amar.pasovic@k-fastigheter.se eller HR-generalist Evita Svenle, evita.svenle@k-fastigheter.se.

Publicerad 2023-05-15

Ansök nu