Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag19.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Projektchef till Uppsala Business Park, Klövern

Klövern, Uppsala

Ansök nu

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster.

Projektutveckling är ett nytt affärsområde inom Klövern som driver Klöverns affär inom utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. Det nya affärsområdet har en omfattande projektportfölj med flera spännande stadsutvecklingsprojekt runtom i Sverige.


Ett unikt projekt har startats i Fyrislund och Uppsala Business Park. Här ska Klövern bygga en ny levande stadsdel för innovation och tillväxt med målet att attrahera företag, forskare och talanger från hela världen. En stadsdel som erbjuder olika typer av service, handel, restauranger, long stay hotell, student- och forskarbostäder liksom miljöer för socialt umgänge. Framtidens Uppsala Business Park tar avstamp i historien som platsen för innovation inom Life Science. Vi behöver nu utöka vår organisation med en projektchef som kommer ha en central roll i förverkligandet av den nya stadsdelen. Vi erbjuder dig möjlighet till fortsatt utveckling i ett företag med finansiella muskler och höga ambitioner. Är det dig vi letar efter?

Tjänsten
Som projektchef ansvarar du för samtliga nyproduktionsprojekt inom Uppsala Business Park, från tidiga skeden till genomförandeskeden. Du kommer på sikt att ha personalansvar för projektledare och du kommer själv att få bygga din organisation. Du rapporterar till chef projektutveckling Sverige och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Driva detaljplan

 • Programhandling/koncept

 • Systemhandling/förfrågningsunderlag

 • Bygglov, tekniskt samråd och slutmöten

 • Upprätta projektbudget för kommersiellt alt bostadsrättsprojekt

 • BRF bildande, kostnadskalkyl och ekonomisk plan vid BRF

 • Upphandling entreprenörer

 • Kvartalsvis alt månatlig projektuppföljning och rapportering

 • Projektgruppsmöten

 • Styrelse- och styrgruppsmöten

 • Bygg- och ekonomimöten

 • Projektöverlämning till kund

Placering är på vårt fina kontor på Kungsängsvägen i Uppsala.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en bred och självständig roll i ett av Klöverns just nu viktigaste projekt. Du kommer till ett företag med höga ambitioner och det finns en kombination av entreprenörsskap och stabilitet i bolaget. Vi har långsiktighet i projekten då vi bygger åt oss själva. Från början är rollen mer operativ och du får möjlighet att växa in i projektchefsrollen där den inom några år innebär personalansvar för ca fyra medarbetare, en grupp som du själv får bygga.

Du kommer till ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med ett starkt varumärke och mycket kundfokus och god anda. Du ges stora möjligheter att påverka inte bara din egen vardag utan även verksamheten i stort. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person
Du har minst 10-15 års erfarenhet från projektledning från tidiga skeden till genomförandeskeden med fokus på det senare. Vi ser även att du har erfarenhet från storskaliga projekt i komplexa miljöer, gärna med erfarenhet av avancerade installationer i labbmiljö. Du är van att förhandla och har erfarenhet från att ha resultatansvar i dina projekt. Som person tycker du om att leda andra, du är kommunikativ och har förmåga att sätta din egen struktur vilket behövs då verksamheten är under uppbyggnad. Du gillar att ta egna initiativ och har någon form av eftergymnasial utbildning, gärna teknisk utbildning på högskola eller universitet.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 21 januari 2021. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på www.properpeople.se .

Publicerad 2020-12-16

Ansök nu