Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag27.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Projekteringschef till Grännäs Trähus

Grännäs Trähus, Östergötland

Ansök nu

Projekteringschef – inriktning bygg / träkonstruktion

Grännäs Trähus är en av Sveriges ledande tillverkare av miljösmarta bostäder, byggda med trä som huvudsakligt råmaterial. Bostäderna tillverkas i moduler i två egna fabriker; en i Gävle och en i Valdemarsvik. Vi förvaltar stolta husbyggnadstraditioner med mer är 80 år gamla rötter. Grännäs Trähus är huvudleverantör av lägenheter till K2A – ett snabbt växande fastighetsbolag med bostäder och projekt på flera orter i Sverige.

Grännäs Trähus växer och vi söker nu en projekteringschef med ansvar för båda fabrikerna och med placering i Valdemarsvik. Hos oss leder projekteringschefen ett team av egna och inhyrda projektörer och är ansvarig för analys och dimensionering av volymsmoduler.

Vem är du?

  • Vi söker dig som har en relevant akademisk examen (civilingenjör, samhällsbyggnad, byggnadsteknik eller dylikt)

  • Dokumenterad erfarenhet träkonstruktion samt kapacitet att leda ett team duktiga projektörer.  

  • + 5 års erfarenhet av byggnads- eller industriproduktion, i roller som konstruktör eller projektör

  • Van att arbeta med 3D-CAD (ex. Vertex), ansvara för beräkningar av konstruktionen samt att inspektera tillverkningen.

  • Duktig kommunikatör som är väl förtrogen med att samarbeta och leda projektörer.

Vi tror att du kommer att trivas i en liten organisation med korta beslutsvägar där långsiktiga relationer och ett miljömedvetet arbetssätt värdesätts.

Projekteringschefens arbetsuppgifter:

Som projekteringschef kommer du att ansvara för framtagande av produktionsritningar. Du leder ett team av projektörer, både egna och inhyrda, inom områden som trä, el, ventilation och rör. Du kommer vara en nyckelperson i arbetet med att förbättra och utveckla Grännäs konstruktionslösningar för att kontinuerligt uppnå en effektivare produktion i fabrikerna. Du kommer att rapportera direkt till VD.
Detta är en fast heltidstjänst med placering i Valdemarsvik med pendlingsavstånd från bla. Norrköping, Söderköping och Västervik.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Henrik Nyberg (tel. 070-790 05 29 eller henrik.nyberg@boardtalk.se) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Publicerad 2020-05-04

Ansök nu