Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektingenjör kalkyl till Logistic Contractor

Logistic Contractor Entreprenad AB, Göteborg

Ansök nu

Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet.

Logistic Contractor söker en projektingenjör kalkyl till Göteborg

Är du affärsmässig, strukturerad och en fena på siffror? Vill du dessutom arbeta på ett företag med korta beslutsvägar och stor gemenskap? Då kommer du trivas i den här tjänsten!

Om Wästbygg Gruppen
Välkommen till ett företag där vi lägger stort fokus på vår gemensamma värdegrund att agera klokt, kreativt och med stort hjärta. Hos Wästbygg arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar. Utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten.

I koncernen ingår Wästbygg AB, Logistic Contractor AB, Rekab Entreprenad AB och Inwita Fastigheter AB. Verksamheten bedrivs på de mest expansiva marknaderna i Sverige samt inom Logistic Contractor (LC) även i Danmark, Norge och Finland.

LC är specialiserade på att bygga och utveckla nyckelfärdiga logistik- och industrianläggningar. I det svenska bolaget med 55 medarbetare byggs årligen ca 150 000 m2.

Om tjänsten
Som projektingenjör kalkyl har du en viktig specialistroll där du ansvarar för att projekten får rätt förutsättningar att leverera hög kvalitet och god lönsamhet. Du samordnar och planerar kalkyl- och inköpsresurser under anbudsskedet och arbetar med förfrågningsunderlag.

Din vardag präglas av många kontaktytor, både internt och externt och du är involverad i flera parallella projekt. Om du är mer senior kommer en viktig del vara att se hur affären kan utvecklas och drivas framåt.

Som projektingenjör kalkyl kommer du:

 • Arbeta med upprättande av anbud- och budgetkalkyler.

 • Räkna på en stor variation av spännande projekt.

 • Jobba mot tydliga deadlines.

 • Ha kontakt med beställare, underleverantörer och interna kontaktpersoner.

 • Verka för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner.

Vad du har med dig i din verktygslåda:

 • Några års erfarenhet av kalkylarbete från entreprenad/utförarsidan.

 • Goda kunskaper i kalkylprogram.

 • Precis lika goda kunskaper i Office-paketet.

 • Relevant utbildning inom bygg, från antingen yrkeshögskola eller högskola/universitet.

 • Kunskaper inom entreprenadjuridik.

 • Flytande svenska och god engelska.

 • Stor noggrannhet och en näsa för affärer.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetet något år eller kommit lite längre på vägen inom kalkyl- och/eller inköpsarbete. Rollen kommer att anpassas utifrån din erfarenhet och bakgrund. Det viktigaste är att du är nyfiken och har en vilja att lära nytt!

Då du kommer att hantera flera parallella projekt är det viktigt att du är strukturerad och van att arbeta mot givna deadlines. Vidare har du  en god förmåga att överblicka helheten utan att bortse från detaljerna. Du är också nyfiken, målmedveten och har ett positivt förhållningssätt.

Vad Logistic Contractors erbjuder dig
Här blir du en del av ett framgångsrikt team med bra kollegor och ett gott ledarskap. Logistic Contractor erbjuder dig en lyhörd arbetsplats med en modern kultur. Det här är en arbetsplats där man har kul tillsammans, teamkänslan är stark och engagemanget är väldigt högt hos alla. Du kommer att jobba i en varm atmosfär där du i tätt samarbete med dina kollegor och interna avdelningar, bl.a. affärsutveckling, får goda möjligheter att växa inom företaget.

Förutom ett spännande och utvecklande arbete får du även möjligheten att arbeta på ett lagom stort entreprenadbolag där du räknas och gör skillnad - varje dag!

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som projektingenjör kalkyl passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Logistic Contractor med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Richard Svarre på richard.svarre@fasticon.se eller 073-937 41 50.

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 26:e juni.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb

Publicerad 2022-05-20

Ansök nu