söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektledare bygg till K-Fastigheter, Stockholm

K-Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. År 2021 förvärvade K-Fastigheter stomentreprenören K-Prefab. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi samt produktion av prefabricerade betongstommar. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 4 000 bostäder på flera orter i Sverige och Danmark samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Koncernen har c:a 700 medarbetare med huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

K-Fastigheter expanderar i region öst och vi utökar nu med en till tjänst som projektledare hos oss.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för styrningen och framdriften i projekten gällande tidplaner, projektering och leveranser. Du leder och styr entreprenörer och övriga leverantörer mot uppsatta mål i syfte att hålla flödet så tids- och kostnadseffektivt som möjligt. Du ansvarar för rapportering och uppföljning av prognoser för dina projekt. Operativt ansvarar du för kvalitét, miljö- och arbetsmiljöfrågor samt att leda samordning/byggmöten i produktionen. I projekten är du ansvarig till och med slutbesiktning och överlämning till affärsområde Förvaltning.

Som projektledare sköter du kontakter med myndigheter och sakägare inom exempelvis el, VA och fjärrvärme. Du samordnar och styr flödet för tekniskt samråd för skedena inom aktuella projekt. I rollen ansvarar du också för att alla egenkontroller och övrig dokumentation är genomförd, för projektets framdrift och slutskede.

Dina projekt kan variera mellan att vara interna projekt inom koncernen eller projekt som köps externt och där vi agerar ombud i projekten. Då ort kan variera kommer dina projekt att innebära resor och eventuellt övernattningar.

Du kommer att vara en del av ett team bestående av projektledare, inköpare och entreprenadingenjör. Du rapporterar till regionchef för öst inom affärsområde Bygg.

Din profil

Vi letar efter dig med någon form av eftergymnasial utbildning inom bygg- och anläggning. För att tjänsten ska passa dig, vill vi att du har arbetat omkring 5 år i en liknande roll. Vi tror att du är en god administratör och du uttrycker dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska. Vi tror också att du har erfarenhet som byggledare/projektledare inom nyproduktion samt har goda referenser från projektformerna delad entreprenad- och total/samverkansprojekt. Det är meriterande om du har kunskap om entreprenadjuridik och BAS-P/U.

För att trivas i rollen tror vi att du är kreativ, flexibel och van vid att ta egna initiativ. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och van vid att hålla högt tempo i det du gör. Du är lösningsorienterad, arbetar långsiktigt och är bra på att hantera flera uppgifter samtidigt utan att brista i kvalitét. Du är en god kommunikatör och har förmågan att leda dig själv och andra.

Vi är övertygade om att du med rätt inställning och engagemang, kommer att bidra till att göra K-Fastigheter till ett ännu bättre bolag tillsammans med oss.

För oss är det viktigt att du är rätt kollega, men det är lika viktigt att vi är rätt för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi ger dig ett förmånligt försäkringsskydd och ett pensionsprogram som inkluderar pensionsrådgivning.

Att ha balans mellan arbete, privatliv och fysisk samt psykisk hälsa är viktigt för oss. Mår du bra mår vi bra! Vi har förskottssemester för dig som nyanställd och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar.

Vi är en omtänksam och engagerad arbetsplats där vi ser att enkelhet och korta beslutsvägar håller ur ett evighetsperspektiv.

Vill du veta mer?

Tjänsten är placerad med arbetsort Stockholm. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

Sök tjänsten via jobb.k-fastigheter.se. Då vi hanterar ansökningarna löpande vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24 september 2023.

För mer information eller vid frågor, kontakta rekryterande chef Johan Into, Johan.into@k-fastigheter.se eller HR-generalist Evita Svenle, evita.svenle@k-fastigheter.se

Publicerad 2023-09-01

Ansök nu