Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektledare fönsterrenovering till Tegelfogen

Tegelfogen Fönsterrenovering AB, Göteborg

Ansök nu

Tegelfogen grundades 2009 och har sedan starten haft en kraftig tillväxt och därmed blivit ett av Göteborgs mest anlitade och uppskattade företag inom fasadarbeten, både bland kunder och anställda. Tegelfogen är företaget som med stort personligt engagemang och hög kompetens renoverar fasader och klimatskärmar på fastigheter i Göteborgsområdet för professionella beställare. Vår vision är att framtidssäkra Göteborgs kulturfastigheter för kommande generationer. Tegelfogen har av Dagens Industri tilldelats utmärkelsen Gasellföretag två år i rad, ett bevis på vår snabba tillväxt, vilket vi är väldigt glada och tacksamma för.

Tegelfogen söker projektledare fönsterrenovering

Är du projektledaren som gillar struktur, är lösningsorienterad och har lätt att skapa goda relationer både internt och externt? Har du dessutom ett genuint intresse av kulturfastigheter och söker spännande utmaningar? Då kan du vara rätt person för rollen som projektledare hos Tegelfogen i Göteborg.

Tegelfogen är just nu inne i ett spännande tillväxtskede! Här blir du en del av ett härligt och entreprenörsdrivet bolag som präglas av snabba beslutsvägar och ett gott samarbete internt. Nu växer deras affärsområde fönsterverkstad och därför söker de nu en projektledare till sitt engagerade team.

Om tjänsten
I samband med en ökad produktion och stor efterfrågan på fönsterrenovering av kultur- och äldre fastigheter behöver Tegelfogen nu stärka upp sin organisation med en projektledare. Du kommer att ha ett helhetsansvar för alla ROT-projekt hos deras fönsterverkstad.

I rollen som projektledare kommer du att arbeta med allt från rådgivning, förstudier, svara på förfrågningsunderlag och upphandlingar samt projektleda ROT-projekt. Arbetet omfattar även utveckling och merförsäljning av Tegelfogens hela portfölj inom ROT-projekt. I din roll har du löpande kontakt med både interna och externa parter. Du kommer delta på bygg- och kundmöten samt hålla kunderna välinformerade under projektets gång.

Som projektledare för fönsterverkstaden kommer du vara den drivande faktorn i allt från små till riktigt stora projekt. Du kommer även vara involverad i allt från kundkontakter, undersöka och offerera jobb, koordinera projekt till att delta på plats tillsammans med arbetsledare och beställare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ansvara för hela kundresan: offert, koordinering samt uppföljning av projekt.

 • Driva projekt utifrån budget och kalkyler, samt ekonomisk uppföljning.

 • Ytterst ansvarig för att tjänsterna utförs i tid och med hög kvalité.

 • Daglig kontakt med kunder, verkstadschef och arbetsledare.

 • Framtagning av handlingar för de olika projekten.

 • Kvalitét-, miljö- och arbetsmiljöledning för projekten.

 • Inköp/avtal med leverantörer av byggmaterial.

 • Hålla arbetsplatsmöten med platschef/arbetsledare och personal.

 • Delta vid besiktningar.

Kvalifikationer
För denna roll behöver du ha en högskoleutbildning, KY/YH-utbildning som byggingenjör eller liknande. Du har minst fem års erfarenhet som projektledare och har varit i byggbranschen i minst sju år. Tidigare har du arbetat som entreprenör, konsult eller beställare och har god erfarenhet av att driva ROT-projekt. Du är även van vid att ta fram kalkyler och har erfarenhet av att arbeta med antikvariska krav.

BAS-U/-P och kunskaper inom entreprenadjuridik är en självklarhet såväl som god vana av att arbeta med AB04/ABT06.

Tegelfogen använder Byggsamordnaren för att hantera sina olika projekt, har du vana att arbeta i programmet är det därmed ett stort plus.  

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av:

 • Att leda projekt som har omfattat fönsterrenovering.

 • Har en bakgrund inom snickeri, glasmästeri eller måleri.

 • Innehar ett intresse av gamla byggnader och byggnadsvård/renovering.

 • Har tidigare erfarenhet av projektledning med kvarboende/befintlig hyresgäst.

Tjänsten innebär resor mellan projekten och kundmöten. B-körkort är därför ett krav.

Din profil 
Då rollen innebär många sociala kontaktytor behöver du vara en kommunikativ person som är duktig på att samarbeta och att leda dig själv och andra. Du är trygg i din byggtekniska expertis och i rollen som projektledare, samt är tydlig i konsultrollen gentemot upphandlade beställare. Vidare uppskattar du struktur och är en lösningsorienterad person som kan hantera flera samtidiga projekt. För att lyckas extra bra i rollen har du en hög affärsmässig förståelse och ett professionellt förhållningssätt.  

Att jobba hos Tegelfogen
Hos Tegelfogen kommer du in i ett företagsklimat där du erbjuds stor frihet att utvecklas under eget ansvar och där människor får växa i sin roll för att trivas. Här blir du en del av ett genuint och trevligt bolag med goda värderingar och ett fint arbetsklimat som månar om kvalité, miljö, arbetsmiljö och sina anställda samtidigt som bolaget är i en tillväxt-och utvecklingsfas.

Här erbjuds du en mycket konkurrenskraftig lön och goda löneförmåner.  

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som projektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. dock senast den 22:e maj, 2022. Urval sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar Tegelfogen med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Richard Svarre på richard.svarre@fasticon.se eller 073-937 41 50.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

Publicerad 2022-03-25

Ansök nu