Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag06.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Projektledare till Visby Gotland, Riksbyggen

Riksbyggen, Visby

Ansök nu

Arbetsbeskrivning
Är du hemvändare eller boende på Gotland? Då har du möjlighet att vara med från start och utveckla Riksbyggens bostadsbyggande på Gotland. Som en del av denna satsning så söker vi en erfaren projektledare.

Som projektledare på Riksbyggen leder och driver du hela byggprocessen med nybyggnadsprojekt från den tidiga idéskissen fram till färdigställande av projekten. 

Ansvarsområde
Du kommer att vara projektansvarig för nybyggnadsprojekt bostadsrätt eller hyresrätt alternativt nybyggnad om- eller tillbyggnad för vårt koncept boende för äldre i marknadsområdet. Du projektutvecklar, handlar upp och genomför projekt med ansvar för både kvalité och ekonomi. Du har stort eget ansvar och generösa arbetsvillkor samt inflytande över både arbetet och egen tid. 

Arbetet passar dig som redan idag arbetar som byggprojektledare eller byggkonsult och som trivs med att arbeta självständigt och söker nya utmaningar i arbetet. 

Arbetstider
Tjänsten är en tillsvidareanställnings på heltid med placering på Gotland. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har byggteknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper. Du har mångårig erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, entreprenaderfarenhet samt arbetat med byggprocessens alla delar. Du har god kännedom om byggprocessen på Gotland och gärna ett brett kontaktnät både på entreprenad- och kommunsidan.

Du är initiativrik, självständig och ansvarsfull. Vi vill att du har förmågan att se och möta kunders behov. Du är bra på att samarbeta med alla parter, har förmågan att överblicka helheten, och arbetar engagerat för att nå uppsatta mål. Det är även viktigt att du har förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog och att kunna kommunicera på ett tydligt sätt. 

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Ansökan
Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär senast 2021-03-15. Vi arbetar med löpande intervjuer och ser fram emot din ansökan.

Kontakt
I denna rekryteringsprocess samarbetar Riksbyggen med Randstad. Vid eventuella frågor eller funderingar kontakta Hannah Sandström, tel 073 - 343 45 34 hannah.sandstrom@randstad.se.

Om riksbyggen ekonomisk förening

Om Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Publicerad 2021-02-15

Ansök nu