Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektsamordnare nyproduktion till Skeppsviken

Skeppsviken Fastighets AB, Göteborg

Ansök nu

Skeppsviken är en modern koncern inom bygg- och fastighetsutveckling. Vår ambition är att aktivt bidra till en hållbar samhällsutveckling inom Västra Götalandsregionen. Företaget har haft en imponerande tillväxt och passerade 2021, 1 Mdkr. Tillväxten fortsätter med siktet inställt på 1.5 Mdkr år 2025. Framtiden är vår främsta inspirationskälla. Allt vi gör handlar om att skapa en hållbar tillvaro för kommande generationer. Det är dit vi är på väg och det är det som driver oss framåt, varje dag. Följ med till Skeppsviken!

Skeppsviken söker projektsamordnare nyproduktion

Är du en fena på att bemöta olika typer av människor? Göteborgs vassaste uppstickare i bygg- och fastighetsbranschen söker nu dig som har kunskaper inom fastighetsbranschen och känner en brinnande entusiasm för mötet med kunden! Känner du igen dig? Tveka då inte att söka det här jobbet redan idag!

Om tjänsten

I rollen som projektsamordnare nyproduktion blir du en viktig länk mellan förvaltaren och projektledaren i Skeppsvikens nyproduktionsprojekt där ett starkt fokus ligger på kommunikationen till bostadskunderna. Arbetsuppgifter matchar bostadskundernas resa genom projekten, från intresseanmälan till garantibesiktning.

I nybyggnadsprojekten ansvarar du för kommunikationen internt i projektteamet. Samtidigt kommunicerar du, planerar och genomför olika informationsträffar med inflyttande bostadsgäster. Du kommer även att medverka vid start-, projekt- och byggmöten för att hålla dig uppdaterad under projektens gång.
 
Som projektsamordnare nyproduktion blir du en viktig del av ett starkt och engagerat projektteam. Tillsammans med dina närmsta kollegor kommer du ansvara för att besöka Skeppsvikens projekt och hantera ärenden både innan och efter kunderna har flyttat in. En bostadsaffär är ofta en av de absolut största affärerna som en privatperson genomför och som projektsamordnare får du en viktig roll i det långsiktiga arbetet att skapa branschens nöjdaste kunder!

Placeringsort: Göteborg

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Hjälpa kunderna under hela inflyttningsprocessen, från köp till inflyttning.

 • Ta emot intresseanmälningar och svara på frågor i säljprocessen tillsamman med mäklare.

 • Hjälpa till med olika tillval, dvs. forma urvalet och assistera kunden genom tillvalsarbetet.

 • Informera kunderna löpande genom projektet assistera vid tillträde/ inflyttning och kommande garantibesikting m.m.

 • Eftermarknad, dvs. göra en bedömning i förhållande till Skeppsvikens garantivillkor.

 • Åka ut och träffa kunderna, dvs. bostadsköpare.

 • Kundkommunikation via olika kanaler bl.a. sociala medier (Facebook & Instagram).

Kvalifikationer
Då rollen är mycket bred kombinerat med att du kommer ha många affärsnära externa kontakter ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom fastighet, nyproduktion och förslagsvis har arbetat som mäklarassistent, mäklare, kundsamordnare eller liknande sedan tidigare.

Ytterligare kvalifikationer:

 • Gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning, gärna med inriktning mot bygg/fastighet eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

 • Arbetat med kundkontakt i en tidigare tjänst.

 • Några års erfarenhet av bygg- eller fastighetsbranschen.

 • God IT-mognad och systemvana.

 • God vana av sociala medier (Facebook & Instagram).

 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

 • Kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

 • B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Din profil
I denna socialt interagerande roll behöver du besitta förmågan att skapa förtroendefulla relationer genom ett prestigelöst sätt. Du trivs därmed med att arbeta nära kunderna både i team och självständigt. Ditt konsultativa arbetssätt präglas av affärsmässighet och en entusiastisk social förmåga med verksamhetens övergripande mål som utgångspunkt. 

Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med olika typer av människor. Vidare har du en del praktiska kunskaper inom nyproduktion som skapar rätt förutsättningar för att förstå den komplexitet som kan uppstå i samband med inflyttning och nya bostäder.

Har du utöver detta ett intresse för färg, form och inredning så är det ett extra plus!

Vad Skeppsviken erbjuder dig 
Skeppsviken erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete med stort utrymme för kreativitet i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Du får ett tydligt uppdrag samtidigt som du får vara med på företagets fortsatta utvecklingsresa i en stor koncern med många utvecklingsmöjligheter.

Det här är en varm organisation som kännetecknas av engagemang, kundfokus, personlighet och nytänkande.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som projektsamordnare nyproduktion passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Skeppsviken med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Richard Svarre på richard.svarre@fasticon.se eller 073-937 41 50.

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 5:e juni.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

Publicerad 2022-05-12

Ansök nu