tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Sektionschef Blandarstation

Ragn-Sells, Högbytorp, Upplands-Bro

Ansök nu

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Ragn-Sells Treatment & Detox söker en Sektionschef till vår blandarstation för stabilisering och solidifiering av förorenat material.  

Vi erbjuder dig  

  • Arbete inom en av Sveriges viktigaste branscher 

  • Ett spännande chefsjobb där du får driva och utveckla ditt egna team för utveckling av driften och underhålls arbetet 

  • Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, oberoende pensionsrådgivning genom Lifeplan, friskvårdsbidrag etc. 

  • Kompetensutvecklingsmöjligheter genom vår egen Akademi. 

Arbetsuppgifter  

I rollen som Sektionschef blir du ansvarig för drift och underhåll på vår blandarstation. Du kommer att ha personalansvar där du tillsammans med personalen ansvarar för den dagliga driften och underhållsarbetet på anläggningen. Du ansvarar för att koordinera produktionen och planera underhållsaktiviteter, under drift, revisionsstopp etc. I rollen kommer du att ha stort ansvar för anläggningens driftplanering och underhållsplanering. Som Sektionschef har du även ett budgetansvar och redovisar till Avdelningschefen.  

I ditt arbete ingår det även att vårda och initiera nya samarbeten med företag och andra intressenter för drift och underhållsfrågor. Självklart arbetar du aktivt för en god arbetsmiljö på anläggningen. 

Din profil 

Vi ser att du har tidigare erfarenhet som ledare och det är meriterande om du haft personalansvar i tidigare roll. Du har god erfarenhet inom drift och underhåll i processindustri som exempelvis betong- eller asfaltindustrin etc. Du har ingenjörsutbildning på högskole- eller universitetsnivå alternativt har annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig.  

Du har förmåga att koordinera och arbeta effektivt i alla led. Du är praktiskt lagd, lösningsorienterad och har förmåga att se kreativa lösningar på problem och möjligheter. Det är viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. I denna tjänst krävs att du har körkort. 

För att trivas i rollen bör du vara intresserad av både människor och teknik. Du är strukturerad, flexibel och har stor drivkraft för utveckling och förbättring. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga, trivas i ledarrollen och har förmåga att skapa starka team. Du bygger också goda nätverk både inom och utanför din organisation. Självklart har du också ett stort intresse för miljö- och resursfrågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.   

Ansökan och kontakt 

Vi arbetar med löpande urval och kan därmed komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdatum som är den 10 april. 

Vid frågor, kontakta Avdelningschef Mats-Johan Rostmark på Mats-Johan.Rostmark@ragnsells.com

Välkommen med din ansökan! 

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi ca 2500 personer i hela koncernen och 2021 omsatte koncernen ca 7,5 miljarder SEK.

Publicerad 2023-02-28

Ansök nu