Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Senior Entreprenadingenjör till K-Fastigheter, Hässleholm, Helsingborg

K-Fastigheter, Hässleholm, Helsingborg

Ansök nu

Är du strukturerad samt grym på kalkyler och upphandlingar? Då kan det vara just dig vi letar efter!

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 3 100 bostäder på flera orter i Sverige samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag har vi ca 1 800 lägenheter i pågående produktion. Vi är inklusive dotterbolag cirka 700 medarbetare. Huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

K-Fastigheter expanderar och utökar nu med fler entreprenadingenjörer till vår region syd.

Dina arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör ansvarar du för processen ”tidiga skeden” som innefattar kalkyl och upphandling. Du hanterar förfrågningsunderlag för upphandling av leverantörer inom AB04/ABT06 och ABK09. I arbetsuppgifterna ingår kontraktsadministrationen fram till överlämning av kontraktskalkyl till våra projektledare. Som spindel i nätet finns du med och stöttar projektledarna med upphandlingar genom hela processen.

Som senior entreprenadingenjör kommer du aktivt arbeta med uppföljning av leverantörer och kommer vara en nyckelspelare i arbetet med att bredda och utveckla våra samarbetspartners. Detta kräver god uppföljning av dels genomförda projekt såväl som noggrann utvärdering av anbudsskedet, du utvärderar och tar fram rätt kompetens efter behov.

Du kommer att arbeta med våra typhus, vilket innebär att du kommer att ha flera projekt igång samtidigt. Detta kräver att du arbetar proaktivt och kan hålla flera processer igång samtidigt. Du kommer att arbeta från kontoret, men också till viss del vara ute på våra projekt. Inom din roll är god kommunikation och relationsbyggande med våra samarbetspartners A och O.

En viktig del av arbetsuppgifterna är att arbeta med uppföljning av projekten för att utveckla vårt arbetssätt och lönsamhet, detta arbete gör du tillsammans med aktuell projektledare.

Du kommer att vara en del av ett team bestående av projektledare, produktchefer, inköpare och fler entreprenadingenjörer. Du rapporterar till Regionchef syd.

Din profil

Vi letar efter dig med någon form av eftergymnasial utbildning inom bygg och anläggning. För att tjänsten ska passa dig, vill vi att du har arbetat minst 5 år i en liknande roll och har erfarenhet av kalkyler, upphandlingar och entreprenadjuridik.

För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att samarbeta med både interna och externa kontakter samt att du är lyhörd för behoven som uppstår. Vi tror dessutom att du motiveras av att ta ansvar och att arbeta på ett strukturerat och lösningsorienterat sätt.

Vi är övertygade om att du med rätt inställning och engagemang, kommer att bidra till att göra K-Fastigheter till ett ännu bättre bolag tillsammans med oss.

För oss är det viktigt att du är rätt kollega, men det är lika viktigt att vi är rätt för dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi kan erbjuda dig

Vi ger dig ett förmånligt försäkringsskydd och ett pensionsprogram som inkluderar pensionsrådgivning.

Att ha balans mellan arbete, privatliv och fysisk samt psykisk hälsa är viktigt för oss. Mår du bra mår vi bra! Vi har förskottssemester för dig som nyanställd och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar.

Vi är en omtänksam och engagerad arbetsplats där vi ser att enkelhet och korta beslutsvägar håller ur ett evighetsperspektiv.

Vill du veta mer?

Tjänsten är placerad med arbetsort Hässleholm/Helsingborg. Du kommer att arbeta heltid och tjänsten är en tillsvidareanställning hos K-Fastigheter.

Sök tjänsten via jobb.k-fastigheter.se. Då vi hanterar ansökningarna löpande vill vi gärna ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 augusti 2022.

För mer information eller vid frågor, kontakta rekryterande chef Amar Pasovic, amar.pasovic@k-fastigheter.se eller HR-generalist Evita Svenle, evita.svenle@k-fastigheter.se

Publicerad 2022-07-20

Ansök nu