Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Senior projektledare till Cernera

Cernera, Borås

Ansök nu

Just nu söker vi en senior projektledare

I rollen ansvarar du för ett antal pågående bostadsprojekt som du tar vid och ansvarar för vid färdiga detaljplaner och fram tills att projekten är slutbesiktigade och överlämnade. Du kommer även vara delaktig i projektetens tidiga delar med dess utformning/programhandling.

Du är projektens ansikte utåt gentemot myndigheter, konsulter och entreprenörer och ansvarar för att genomföra projekten utifrån investeringsbeslut och utformning. Du säkerställer ett väl fungerande samarbete mellan samtliga inblandade parter.

Du arbetar nära övriga personer i projektorganisationen. Arbetet leds av Affärschefen som stöttar dig i ditt arbete tillsammans med arkitekt, affärsutvecklare, försäljning och marknadsföring.

Arbetet innebär att du får ett operativt ansvar där du:

  • Handlar upp för projektets nödvändiga externa organisation som t.ex. konsulter och entreprenörer

  • Samordnar externa och interna resurser som är delaktiga i processen

  • Myndighetskontakter

  • Säkerställer och ansvarar för projektens miljö och arbetsmiljöansvar

  • Projektens ekonomiska rapportering och utfall

  • Projektens interna rapportering

Vem är du:
Vi ser gärna att du redan idag arbetar som fastighets-/affärs-/projektutvecklare. Du har erfarenhet av projektledning inom bostadsutveckling, bostadsproduktion eller byggprojektledning. Det kan ha varit inom fastighetsbranschen, konsult eller som entreprenör. Meriterande är erfarenhet av projekteringsledning och kalkylerfarenhet som entreprenör. Du ska ha minst 5 års erfarenhet av liknande arbete. Önskvärt är att du har en högskoleutbildning inom samhällsplanering, bygg eller motsvarande.

Som person söker vi en lagspelare som kan arbeta självständigt men som förstår vikten av ett fungerande team. Du skall vara nätverks och relationsskapande då detta är grunden i att starta och driva projekt. I lagarbetet är det viktigt med samarbete, god kommunikation och ett lösningsorienterat sinne utan att kompromissa på struktur eller dokumentation. Du ansvarar för helhetsperspektivet i projektet och arbetar både övergripande och i detaljer. Förmågan att driva projekten framåt utifrån de uppsatta målen är din primära drivkraft och förmåga. Då vi är ett starkt expansivt bolag behöver du även vara intresserad och vilja bidra till att bygga och utveckla vår nya organisation.

Vi erbjuder:
En central roll i ett snabbväxande fastighetsbolag. Du kommer in i ett skede där du får vara med och involverad i att utveckla samt utforma den nya organisationen. Vi har stark entreprenörsanda och är en jämställd arbetsplats. Hållbarare samhälle är Cerneras starka fokus där du kommer bidra. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter såväl som trevliga kollegor som gärna ses på en AW då och då. Möjlighet till distansarbete hör till den moderna arbetsplatsen, men de allra flesta av oss föredrar att jobba på plats på vad som kan vara Sveriges vackraste kontor. Vi har självklart kollektivavtal, friskvårdssatsning, bra försäkringar men även sjukvårdsförsäkring.

Din arbetsplats blir vårt huvudkontor mitt på Stora Torget i Borås. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och sista dagen att söka är 21 juni. Urval sker löpande.

Frågor kring tjänsten ställs till rekryterande chef, Vladimir Stanoev, eller vår HR-chef Ann-Helen Segota.

Vi på Cernera jobbar med något av det viktigaste i människors liv – platserna där vi bor och platserna där vi arbetar. Det är här vi spenderar nästan all vår tid. Därför är det vår viktigaste uppgift att utveckla fastigheter där vi ger människor och företag förutsättningarna att nå sin fulla potential. Platser där de kan blomstra.

Publicerad 2021-06-10

Ansök nu