söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Strategisk avtalsförvaltare/avtalscontroller

Stockholm Vatten och Avfall, Stockholm

Ansök nu

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Om arbetsplatsen

Är du intresserad av avtalsuppföljning inom bygg- och anläggningsentreprenader samt gillar utvecklingsarbete? Då ska du söka dig till oss på Sveriges största vatten- och avfallsbolags inköpsverksamhet! Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- och anläggningsentreprenader och som vill utveckla dig inom avtalsförvaltning!

Vill du jobba för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad? Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag som varje dag tar ansvar för stockholmarnas och miljöns bästa i allt vi gör, både nu och för kommande generationer. Tillsammans arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- och anläggningsentreprenader och som vill jobba med att förvalta vår stora avtalsportfölj av ramavtal för entreprenader samt bistå projektledarna vid uppföljning av entreprenadkontrakt.

Som avtalsförvaltare hos oss kommer du tillhöra en enhet på ca 25 personer, dina kollegor kommer bland annat bestå av entreprenadupphandlare, upphandlare, inköpare, avtalsförvaltare och administratörer.

Du kommer som en av fyra drivna, affärsmässiga och strukturerade avtalsförvaltare arbeta med planering och med att genomföra uppföljning av bolagets avtal med fokus på entreprenader enligt nyligen framtaget arbetssätt, samt vidareutveckling av detsamma. Detta gör du tillsammans med ansvariga projektledare och ombud där en viktig del är att stötta och vägleda dem.

Andra vanliga arbetsuppgifter:

  • Ingå i ett kategoriteam för bygg- och anläggningsentreprenader som består av entreprenadupphandlare, projektledare, byggledare, hållbarhetsstrateger m.m.

  • Utveckla rollen för uppföljning av entreprenadkontrakt i nära samarbete med ombud och projektledare

  • Vara med och utveckla det strategiska inköpsarbetet gällande entreprenader

  • Medla när våra beställare och leverantörer inte är överens, driva en lösningsorienterad dialog med båda parter och vid behov samordna med entreprenadupphandlare och entreprenadjurist

  • Delta vid entreprenadupphandlingar och bevaka kontraktsrättsliga aspekter i upphandlingen

  • Inköpsanalysarbete och uppföljning av nyckeltal

Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning. Du kommer vara placerad på vårt huvudkontor i Ulvsunda.

Kvalifikationer

För att trivas i den här rollen ser vi att du har:

  • Universitets-/högskoleutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt

  • Minst 5 års praktisk erfarenhet av att ha jobbat med bygg- och anläggningsentreprenader som entreprenadingenjör, byggledare, platschef, projektledare, avtalsförvaltare, entreprenadupphandlare, KMA-samordnare eller liknande

  • Kompetens inom byggbranschens standardvillkor, AMA och intresse för entreprenadrätt

  • Mycket hög förmåga i svenska språket när det kommer till tal och skrift

Du har ett affärssinne, är noggrann, duktig på att se helheten samt bra på att identifiera, hantera och följa upp detaljer i arbetet. Då du är den som leder arbetet är goda ledaregenskaper, förmågan att möta olika personer, medla och att skapa trygghet viktigt i rollen. Vidare är du strukturerad genom att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, samtidigt som du är bra på att arbeta självständigt och ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och det gemensamma resultatet. Du kommer i ditt arbete ha många interna och externa kontaktar och därför är det viktigt med god samarbetsförmåga och att du kommunicerar både skriftligt och muntligt på ett pedagogiskt sätt.

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2023-10-01 23:59
Referensnummer: C155039

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt
Kontaktperson

Britta Pivac, Teamledare
08-52212264

Övrigt

För att matchningen oss emellan ska bli så bra som möjligt har vi på Stockholm Vatten och Avfall valt att jobba med rekryteringstester i denna urvalsprocess. Därför kommer första steget i denna rekryteringsprocess, om du är aktuell, vara ett problemlösningstest (Matrigma) och ett personlighetstest (MAP).

För oss är medarbetarnas hälsa i fokus. Vi underlättar för dig att göra hälsosamma val och att kunna kombinera arbete, fritid och familj. Vi erbjuder därför många av våra medarbetare förmånligt flextidsavtal och möjlighet att jobba hemifrån. Läs mer om oss på vår hemsida svoa.se/jobb.

Då vi är en arbetsgivare som värnar om och strävar efter en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och vår samhällsviktiga funktion, kommer du som slutkandidat att genomföra ett drogtest hos vår hälsopartner.

Publicerad 2023-09-13

Ansök nu