tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Ventilationsmontör/ Servicemontör till Franska Bukten, Älvsjö

Franska Bukten, Älvsjö

Ansök nu

Driven, erfaren, intresserad och positiv - den vi söker!

Du som söker den här tjänsten ser vi helst har några års tidigare erfarenhet av att arbeta med händerna självständigt. Kanske har du varit snickare, hantverkare eller så har du jobbat med ventilation tidigare. 

Det viktigaste är inte exakt vad du har gjort, utan att du är en driven, händig och intresserad person som har erfarenhet och intresse av ventilationsarbete. Om du saknar körkort har du tyvärr svårt att utföra arbete, men planerar du att skaffa körkort vill vi att du visar en plan på hur du tänkt skaffa ditt körkort i närtid.

Som person tror vi att du är pålitlig, serviceinriktad, initiativrik och noggrann. Du är en glad och utåtriktad individ som tar ett tydligt eget ansvar hittar lösningar i vardagen. Eftersom vi arbetar mycket i bostadsrättsföreningar är det såklart även en fördel om du är socialt lagd och gillar att träffa nya människor!

Du kommer arbeta både ensam och i team tillsammans med en kollega.

Konkreta arbetsuppgifter ett serviceteam kan ha är:

  • åtgärder efter en obligatorisk ventilationsbesiktning(OVK) där det finns anmärkningar som måste åtgärdas så som byte av filter, utbyte/ komplettering av ventiler, rengöring av kanaler och don.

  • mindre installationer,

  • enklare utredningar,

  • service på aggregat och fläktar.

Det finns en mycket bred kunskap inom vårt företag och vill du utvecklas har du möjlighet till det! Våra ledord är Glädje, Gemenskap och Kompetens!

Låter detta som något för dig?

Läs mer om oss på https://franskabukten.se/.

Skynda och skicka in en ansökan redan idag, urval sker löpande! Vem vet, du kanske precis hittat din nya arbetsplats…

Publicerad 2023-02-15

Ansök nu