tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Affärsutvecklare med fokus på bostadssegmentet

Systemair, Stockholm

Ansök nu

Systemair är en världsledande koncern inom ventilation med verksamhet i 54 länder. Sedan grundandet av Systemair 1974 har bolaget uppvisat positiva rörelseresultat och under de senaste 15 åren har den genomsnittliga tillväxten uppgått till cirka 10 procent. Företaget tillverkar och marknadsför energieffektiva och hållbara produkter som bidrar till ett förbättrat inomhusklimat och minskade koldioxidutsläpp.

Systemair Sverige är ett av dotterbolagen med egen tillverkning och försäljning. Huvudkontoret ligger i Skinnskatteberg och där finns två fabriker, ett tekniskt center med laboratorium och utveckling. Försäljningen sker via en export-respektive en svensk försäljningsorganisation. Systemair har 11 säljkontor runtom i Sverige.

Svensk försäljning utvecklas kontinuerligt och nu söker vi en kollega som ska arbeta mot bostadssegmentet som utgår ifrån Stockholm.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig som vill vara med i ett team som har höga ambitioner och som vill bidra till en hälsosammare inomhusmiljö. Ventilationsbranschen har ett stort fokus då det är ett stort behov att förbättra inomhus​klimatet, samtidigt som vi effektiviserar energiförbrukningen. Tyngdpunkten i den här rollen är att skapa långsiktiga relationer med byggherrar, fastighetsägare och bolag genom konsultativ försäljning. Du kommer besöka både befintliga och nya kunder för att informera om hur Systemair kan bidra till ett energieffektivt och hälsosamt inomhusklimat i våra bostäder. Du kommer att representera vår breda produktportfölj som bland annat består av fläktar, brandskydd, luftbehandlingsaggregat och systemprodukter för att kunna ge en optimal ventialtionslösning.

Vad du bidrar med

Du motiveras av att skapa relationer samt drivs av att förstå och analysera kunders behov. Som person är du van att bygga relationer, vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor. Du trivs i en roll där du får stort utrymme att driva ditt eget dagliga arbete, komma med egna idéer och sätta upp höga mål. Då rollen innebär att du arbetar i nära samarbete med dina kollegor ser vi att du trivs att arbeta i team men även individuellt.

Vi söker dig

Vi ser gärna att du har en högre teknisk utbildning och tidigare erfarenhet av byggprojektledning, projektansvar, teknisk försäljning och marknadsföring. Du är affärsorienterad och skapar långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare. Som person är du engagerad, utåtriktad och resultatorienterad. För att lyckas i rollen krävs att du är självgående och motiveras av komplexa långsiktiga affärer.

Vill du veta mer?

Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta rekryterare Lisa Vestlund på lisa.vestlund@systemair.se eller +46 76 401 67 30. Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef Robert Johansson på robert.johansson@systemair.se eller +46 70 301 75 42.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan annonstiden har gått ut.

Publicerad 2023-09-05

Ansök nu