Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från VELUX Commercials

Takljuslösningar i alla former, alla storlekar och till alla sorters byggnader

VELUX Commercials takljussortiment innehåller nu ett komplett urval av polykarbonatlösningar, lämpliga för både platta och sluttande tak. Alla lösningar kan anpassas efter projektets specifika behov.

Publicerad: 21 september 2021, 09:13


VELUX Commercials tåliga och lätta takljuslösningar i polykarbonat ger maximalt med dagsljus, termisk effektivitet och naturlig brand- och rökgasventilation för att skapa bästa möjliga förutsättningar vid nästa nybyggnation eller renovering.

PC-takljus

Flexibel och prisvärd lösning inriktad mot industri- och lagerbyggnader som går att få med brand-och komfortventilation.

Med PC-takljusband garanteras du också en bra mängd ljus som kan anpassas till byggnadens användning. Takljusen kan levereras som klara eller opalfärgade men finns även som grå genomfärgade utan ljusgenomsläpp, vilket är optimalt i idrottshallar eller byggnader med ljuskänsliga produkter. Den enskilda takljuslösningen levereras utformad som välvd, plan eller ryggås.

PC-takljusband

Takljusband i polykarbonat är den perfekta lösningen för stora takljus i byggnader med krav på modern industriell arkitektur

Med PC-takljusband garanteras du en bra mängd ljus och minimal penetration av takytan. PC-takljusband kan levereras med öppningsbara fält för både brand- och komfortventilation.

PC-takljusband kan användas för ett brett utbud av byggnadstyper, som industribyggnader, lager, logistikcenter, produktionsanläggningar och idrottshallar. Den enskilda takljuslösningen levereras utformad som ryggås, välvd eller seriemonterad.

Hjälp för att komma igång med ditt projekt

VELUX Commercials experter är redo att hjälpa till med allt från planering till design och installation av takljusprojekt – oavsett byggnadstyp, takkonstruktion eller prestandakrav. Bredden av kvalitetslösningar och teknisk expertis hos VELUX Commercial säkerställer att varje projekt får en hållbar och långvarig dagsljuslösning.

Kontakta VELUX Commercials projektrådgivning

Läs mer om VELUX Commercials takljuslösningar

commercial.velux.se

Texten är en annons från VELUX Commercials